Neuer: Šanse su nam i dalje veoma dobre
FOTO: EPA

Nakon poraza od Atletica

Neuer: Šanse su nam i dalje veoma dobre

Manuel Neuer bio je svjestan da Bayern nije bio na nivou u sinoćnjoj utakmici na Vicente Calderonu. 

Bavarski tim je u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka poražen od Atletico Madrida s minimalnih 1:0, međutim čuvar mreže Manuel Neuer je izjavio da Bayern i dalje i veoma dobre šanse za prolaz. 

"Nismo bili na našem nivou u prvom dijelu igre, kasnije smo bili nešto agresivniji i hrabriji, barem mi se tako čini. Dopustili smo Saulu da nam se previše približi ne preostaje nam ništa drugo osim da prihvatimo krivicu. Šanse su nam i dalje veoma dobre", kazao je Manuel Neuer.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Uzvratni meč na Allianz Areni igra se naredne nedjelje. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi