Neuer: Utrošili smo mnogo energije u ovo i sve nam se vraća

Bayern pruža odlične partije

Neuer: Utrošili smo mnogo energije u ovo i sve nam se vraća

Golman, štoper i zadnji vezni Bayerna, Manuel Neuer, istakao je za zvanični sajt Bundeslige kako je presretan zbog sjajnih partija svog kluba.

"Bilo je vrlo važno pobijediti Mainz jer je to bila naša posljednja utakmica prije Božića, kojeg dočekujemo u sjajnoj atmosferi i odličnom raspoloženju. Utrošili smo mnogo energije u ovo, vrijedno radimo mjesecima da bismo bili tu gdje jesmo i sve je ovo jedan vid naplate", rekao je Neuer i dodao:

"Znam da sam ponovo sačuvao svoju mrežu netaknutom ali se stvarno ne obazirem na to. Meni su bitne pobjede i rezultati koje postižemo. Mislim da možemo biti izuzetno zadovoljni jer ovo što smo pružili u prvom dijelu sezone nije mala stvar".

Manuel Neuer je čak trinaesti put ove sezone uspio sačuvati svoj gol od protivničkih fudbalera, a zašto je u prvoj rečenici teksta nazvan "zadnjim veznim" pogledajte na sljedećem linku.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.