Neuer zbog stomačnih problema van stroja

Veliki hendikep za Njemačku

Neuer zbog stomačnih problema van stroja

D. Vejo

Fudbalska reprezentacija Njemačka sutra će u meču sa Italijom biti oslabljena jer na spisku igrača neće biti vjerni čuvar mreže Manuel Neuer.

Nakon meča koji su popularni Panceri izgubili od selekcije Engleske (2:3), jedan od najboljih golmana svijeta požalio se na stomačne tegobe. Detaljnim pregledima ustanovljeno je da se radi o virusu te da je put ka izlječenju mirovanje.

Iz tog razloga, Neuer neće biti u mogućnosti da pomogne svojim saigračima u reprezentaciji ali isto tako se dovodi u pitanje njegovo igranje za vikend kada bi trebao braniti boje Bayerna u meču protiv Eintrachta.

Priliku da stane na gol imaće golman Barcelone, Marc-Andre ter Stegen. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Meč između Njemačke i Italije igra se sutra od 20.45 sati u Minhenu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi