Neururer o Misimoviću: Cvečke košta 6,5 miliona eura

Trener Bochuma

Neururer o Misimoviću: Cvečke košta 6,5 miliona eura

Ekipa Bochuma, člana 2. Bundeslige, u prošloj se sezoni u samom finišu uspjela sačuvati svoj status u popularnoj Cvajti, a ove sezone tim čiji je član i naš Adnan Zahirović želi se pojačati kako isti scenario ne bi gledali i ove sezone.

Prema riječima šeta stručnog štaba VfL Bochuma Petera Neururera već sada u svojim planovima ima pet igrača kao potencijalna pojačanja, ali sve će zavisiti koliki budžet za angažovanje pojačanja odobri klupsko rukovodstvo.

"Ukoliko klupsko rukovodstvo odluči otvoriti novčanik imam pet fudbalera koji bi rado došli u Bochum", kazao je trener ovoga kluba, ali o imenima nije želio govoriti, pogotovo ne o Zvjezdanu Misimoviću, nekadašnjem fudbaleru ovoga tima, bh. reprezentativcu koji igra za kineski Guizhou Renhe.

Ipak, Neururer je dao jednu kratku opasku za kraj:

"Otkupna klauzula za Zwetschgea (Cvečke - nadimak Zvjezdana Misimovića op.a) iznosi 6,5 miliona eura".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije