Neville: Fellaini je napravio idiotski potez

Bivši fudbaler Manchestera

Neville: Fellaini je napravio idiotski potez

Nekadašnji defanzivac Manchester Uniteda Gary Neville kritikovao je vezistu ovog tima Marouane Fellainija nakon skrivljenog penala u posljednjim minutama meča protiv Evertona.

Taj penal koštao je Manchester United koji se na kraju umjesto tri boda morao zadovoljiti sa samo jednim.

Neville je poručio da je Fellainijev potez bio idiotski.

"On se morao suočavati sa dugim loptama u našem šesnaestrcu. Možete vidjeti smisao njegove igre u tome, ali kada napravi tako idiotski potez...To je bio zaista loš potez od jednog fudbaera koji ima toliko međunarodnog iskustva. Ne možete kriviti trenera, to je jednostavno bio loš trenutak", rekao je Neville.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da su navijači Manchester Uniteda nakon meča kritikovali Fellainija i tražili da ode iz kluba, a vjerovatno ništa protiv toga ne bi imao ni Neville.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi