Nevjerovatna ponuda: PSG nudi dvije zvijezde za Sancheza

Nova ponuda PSG-a

Nevjerovatna ponuda: PSG nudi dvije zvijezde za Sancheza

E. Ganibegović

Nogometaš Arsenala je jedna od glavnih tema ljetnog prijelaznog roka i kako stvari stoje špekulacije oko njegovog odlaska iz Londona se nastavljaju.

Reprezentativac Čilea se povezivao sa velikim brojem klubova, najprije sa odlaskom u Bayern Munchen kao i pridruživanje Guardioli u Manchester Cityju, međutim do toga nije došlo.

U posljednje vrijeme ekipa koja ne odustaje od usluga igrača Arsenala jeste PSG, koji ga želi što prije vidjeti u svojim redovima. 

Alexisu je ostala još jedna godina ugovora sa Topnicima, dok se o budućoj saradnji nisu dogovorili, ali bez obzira na to Wenger želi da ga zadrži u ekipi.

Posljednje informacije koje su se pojavile i koje prenose engleski mediji jeste da je ekipa PSG-a spremna dati dvojicu igrača za usluge Sancheza, a riječ je o Lucasu Mouri te Blaisi Matuidiju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vrlo zanimljiva ponuda za Wengera, postavlja se pitanje da li šef Topnika odoljeti ovakvoj prilici ili će ipak i dalje biti za ostanak Sancheza u redovima svoje ekipe. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi