Nevjerovatna priča: Douglasa jedva "otjerali" iz Barcelone

Nije želio da napusti klub

Nevjerovatna priča: Douglasa jedva "otjerali" iz Barcelone

E. Čaušević
Teme:

Brazilski fudbaler Douglas proglašen je od strane navijača Barcelone za jedno od najgorih pojačanja katalonskog kluba u historiji.

Douglas je u Barcelonu stigao prije dvije godine, ali je odmah bilo jasno da mu tu nije mjesto. Ipak, Brazilac je očito bio presretan što je u ovom klubu, te mu nije smetalo što većinu utakmica svog kluba posmatra sa tribina.

Brazilac se nije naigrao u prethodne dvije sezone, te je razumljiva odluka čelnika kluba da ga ovo ljet pošalju na posudbu. Međutim, čelnici kluba nisu mogli vjerovati da Douglas nema uopšte namjeru da ide iz Barcelone.

Oni su Douglasa pozvali na razgovor kako bi mu saopštiil da ide na posudbu, a Brazilac je bio šokiran tom informacijom i nije želio da ide u Sportin Gijon. Iz protesta nije želio da napusti klupske prostorije, ali je njegov agent nakon dva sata uspio da smiri situaciju i uvjeri Douglasa da mora napustiti Nou Camp.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi