Nevjerovatna taktika Sampaolija za naredni meč Argentine

Sve u napad

Nevjerovatna taktika Sampaolija za naredni meč Argentine

E. Čaušević

Za reprezentaciju Argentine prije nekoliko mjeseci činilo se da nema spasa jer su u teškoj situaciji u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a Lionel Messi je kažnjen na četiri utakmice.

Međutim, sve se preko noći promijenilo nakon što je Messijeva kazna smanjena, a nedavno je Argentina dobila i novog selektora, a to je Jorge Sampaoli. Ovaj trener se dokazao na klupi Čilea, ali i Seville na kojoj je proveo samo jednu sezonu.

Argentinci su prije nekoliko dana savladali Brazil u prijateljskoj utakmici sa 1:0, a pred njima je još jedan prijateljski meč pred zasluženi odmor. Gaučosi će igrati sutra protiv Singapura, a Sampaoli je spremio nevjerovatnu napadačku taktiku za ovaj meč.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi