Nevjerovatni Cassano se ponovo penzionisao

Čovjek ne prestaje s iznenađenjima

Nevjerovatni Cassano se ponovo penzionisao

E. Čaušević

Antonio Cassano danas je zvanično raskinuo saradnju sa Veronom, ali je prvobitno objavio da to ne znači njegov kraj karijere.

Iskusni italijanski napadač je prije samo 15 dana potpisao za Veronu u koju je stigao kao slobodan igrač, a prošle sedmice je objavio da želi završiti karijeru. Nakon što je najavio penziju Cassano se izvinio svima i izjavio da se predomislio i da će ostati u Veroni.

Međutim, samo sedam dana kasnije ovaj slučaj je dobio novi preokret. Verona je danas objavila da Cassano više nije igrač ovog kluba jer je dobio raskid ugovora. Ovaj 34-godišnji napadač je izjavio da to ne znači njegov kraj karijere, već da jednostavno nije sretan u ovom klubu.

No, svega nekoliko sati kasnije, baš kako se moglo i očekivati, Cassano se ponovo predomislio. On se oglasio na društvenim mrežama i poručio je da je njegova karijera završena, ali ovaj put definitivno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Moja suruga je objavila danas da nastavljam karijeru, ali u nekom drugom klubu i ja želim to da demantujem. Carolina nije bila u pravu, jer sam nakon razmišljanja odlučio da je ovo kraj. Antonio Cassano više neće igrati fudbal. Želim se posvetiti svojoj porodici sada. Izvinjavam se Veroni i navijačima ovog kluba", rekao je Cassano.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi