Nevjerovatni Otero: Može sa 25, a može i sa 60 metara
Foto: Screenshot

Fantastičan pogodak fudbalera Atletico Mineira

Nevjerovatni Otero: Može sa 25, a može i sa 60 metara

Atletico Mineiro je u okviru 36. kola brazilske Serije A ugostio Coritibu i upisao laganu pobjedu rezultatom 3:0.

Domaći su opravdali ulogu favorita i stigli do ubjedljive pobjede, a susret je definitivno obilježio veznjak Atletico Mineira Romulo Otero, koji je postigao dva pogotka.

Prvi gol je postigao već u 5. minuti i donio vodstvo svojoj ekipi. Potom je na 2:0 povisio Silva, da bi Otero fantasičnim golom u 31. minuti postavio, ispostavit će se, konačnih 3:0.

Otero je u 31. minuti pogodio na zaista sjajan način, sa velike udaljenosti. Njegov šut sa pola terena je potpuno iznenadio golmana gostiju, koji nije imao nikakve šanse da spriječi treći gol Atletico Mineira.

Inače, i prvi gol Otera je bio izuzetno atraktivan, jer je veznjak domaćih preciznim udarcem sa distance savladao golmana Coritibe, Wilsona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi