Nevjerovatni Shelvey obilježio remi Swanseaja i Liverpoola

Remi u Swanseaju

Nevjerovatni Shelvey obilježio remi Swanseaja i Liverpoola

M. Šljivak

Fudbaleri Liverpoola ostali su bez pobjede u četvrtom kolu Premiershipa na gostovanju kod Swanseaja, a susret je okončan rezultatom 2:2.

Nije sve tako dobro počelo po tim Brendana Rogersa. Već nakon dvije minute igre bivši igrač Redsa Jonjo Shelvey je matirao Simona Mignoleta za prednost Swaneaja od 1:0.

Radost domaćih navijača trajala je samo dvije minute. Ponovo je u centru pažnje bio Shelvey. Ovog puta je poklonio loptu Danielu Sturridgeu, kojem nije bilo teško da matira golmana Swanseaja Vorma za izjednačenje rezultata na 1:1.

Nakon nekoliko dobrih prilika na obje strane, koje nisu završile u golu, Shelvey je novom greškom napravio novu uslugu svom bivšem timu. U 36. minuti je dodao loptu Victoru Mosesu, koji je lijepo pogodio za vodstvo Liverpoola na poluvremenu od 2:1.

Iako je Liverpool napadao početkom drugog poluvremena, Swansea je ipak stigao do gola u nastavku. Shelvey je glavom u 64. minuti uposlio Michua, koji je pogodio za 2:2. Do kraja Liverpool nije uspio doći do nove pobjede, pa su oba tima osvojila po jedan bod u ovom susret.

Potražite više informacija na temu Premier league:


10 by vi369
11 by vi369
12 by vi369


22 by vi369

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.