Newcastle želi da vrati svog bivšeg igrača

Carroll napušta West Ham?

Newcastle želi da vrati svog bivšeg igrača

E. Ganibegović

Trener Newcastlea Rafael Benitez želi da svoju ekipu pojača iz West Hama.

Nakon veoma lošeg starta u engleskoj Premier ligi, u kojem su u prva dva kola upisali isto toliko poraza, Benitez želi da pojača svoju ekipu prije kraja prijelaznog roka.

Engleski mediji prenose kako je šef Svraka bacio oko na napadača Čekićara Andyja Carolla, koji je već u jednom navratu nosio crno-bijeli dres.

Newcastle je već pojačao svoj napad dolaskom Joselua, međutim Benitez očigledno ne želi da stane na tome, jer njegov tim u prva dva kola nije uspio da postigne niti jedan pogodak.

Podsjećamo da je Carroll dres Svraka nosio pet godina, nakon čega je uslijedio veliki transfer u Liverpool, u kojem se nije dokazao. Nakon loših partija u Redsima prešao je u redove West Hama, u kojem nastupa od 2013. godine. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi