Neymar: Čast mi je igrati sa Messijem, on je moj heroj

Odlično se slažu

Neymar: Čast mi je igrati sa Messijem, on je moj heroj

Brazilski fudbaler Neymar u izjavi za španske medije kazao je da mu je čast igrati zajedno sa Messijem, kojeg smatra svojim herojem. 

Obojica su u sinoćnjem trijumfu nad Elcheom (6:0) zabili po dva pogotka, a Messi je Neymaru uspio čak i dva puta maestralno asistirati. 

„Elche je krenuo snažno, igrali su kod kuće i želeli da se dobro pokažu, ali smo mi na kraju lijepo slavili. Jednostavno je igranje sa Messijem, najboljim igračem na svijetu. Za mene je časti igrati pored njega, on je moj heroj“, rekao je Neymar, te se osvrnuo na nastavak sezone. 

„Mi moramo naš posao da uradimo dobro, a onda ćemo vidjeti šta se dešava sa ostalim timovima. Uvijek zavisimo od sebe, od onoga što pokažemo na terenu. Ako budemo igrali kao sada, teško ćemo izgubiti“, dodao je Brazilac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.