Neymar će zbog Kake promijeniti ime?

Dobio zanimljiv prijedlog

Neymar će zbog Kake promijeniti ime?

Kaka, nekada najbolji fudbaler svijeta, savjetovao je Neymara da promijeni ime. 

Bivši as Milana i Real Madrida zna šta je potrebno da Neymar uradi kako bi postao najbolji na svijetu. Nije tajna da je to jedan od primarnih ciljeva igrača Barcelone, međutim, prema mišljenju Kake, da bi bio neprikosnoven u svom poslu mora da promijeni ime. 

"Kada pogledamo šta je sve uradio u Barceloni. Neymar bi lako mogao da bude sljedeći u redu za titulu najboljeg igrača na svijetu. Ali mislim da ako svoje ime promijeni u Reymar, da će imati još veće šanse. Imena svih uspješnih Brazilaca počinju sa slovom R", izjavio je Kaka.

Da li će Neymar poslušati svog sunarodnjaka, ostaje da se vidi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti