Neymar: Coutinho bi savršeno odgovarao Barceloni

Hvali sunarodnjaka

Neymar: Coutinho bi savršeno odgovarao Barceloni

E. Škorić
Teme:

Brazilski napadač Neymar smatra da bi se Philippe Coutinho sjajno snašao u Barceloni.

Neymar, napadač Barcelone, ima dobar odnos sa reprezentativnim kolegom Coutinhom, kojeg bi očito volio vidjeti na Nou Campu.

"Igrač iz Premier lige kojeg bih želio da vidim u Barceloni? Mislim da je to Philippe Coutinho, koji u potpunosti odgovara Barcinom stilu", kazao je Neymar, koji je jučer postigao gol u 4:1 pobjedi nad Urugvajom, a u istom meču nastupio je i Coutinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Coutinho je ove sezone postigao pet golova uz šest asistencija u Premier ligi za Liverpool, ali samo jedan gol u 2017. godini. On se u prošlosti dosta povezivao s Barcelonom, pa nije nemoguće da u budućnosti zaigra zajedno s Neymarom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi