Neymar do kraja karijere u Barceloni?
Foto: EPA

Ostaje u Barceloni

Neymar do kraja karijere u Barceloni?

M. Šljivak
Teme:

Brazilac Neymar uskoro bi mogao potpisati novi ugovor s Barcelonom.

Zvijezda katalonskog tima nedavno je priznala kako je imao kontakte s Manchester Unitedom, a iz Barcelone žele pod svaku cijenu spriječiti njegov odlazak iz kluba.

Kako navodi španska Marca, rukovodstvo tima s Nou Campa spremilo je novi ugovor Neymaru, koji će ga u Kataloniji zadržati do kraja karijere.

"Trenutno razgovaramo o produženju saradnje i mislim da neće biti nikakvih problema. Ne sumnjam da će Neymar do kraja karijere ostati u Barceloni", rekao je tehnički direktor Barcelone Roberto Fernandez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Neymar je stigao iz Santosa prije dvije godine, a Manchester United je za njegove usluge navodno spreman izdvojiti 140 miliona eura.

Ipak, čini se kako će brazilski velemajstor i dalje oduševljavati publiku na Nou Campu i njegov ostanak je sasvim izvjestan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.