Neymar i Cavani kao djeca, Unai Emery im dao prijedlog

Svi bi da izvode penale

Neymar i Cavani kao djeca, Unai Emery im dao prijedlog

E. Škorić

Trener PSG-a Unai Emery komentarisao je mali sukob između Edinsona Cavanija i Neymara.

PSG je s 2:0 pobijedio Lyon uz dva autogola gostujućeg tima, a Cavani, Neymar i Mbappe imali su dobre šanse, no nijedan od njih se nije upisao u strijelce.

A najbliži tome bio je Cavani, koji je u 79. minuti pucao penal, ali je golman odbranio. Prije nego je izveo penal, Urugvajac se raspravljao sa Neymarom, koji je imao želju da izvede penal, a sve je na kraju komentarisao trener Emery.

"U našem timu nekoliko igrača izvodi penale. Jedan od njih je Cavani, drugi Neymar. Oni moraju da odluče ko će izvesti penal", rekao je Emery, dodavši:

"Poslije ovog meča riješit ćemo pitanje izvođača narednog penala. Siguran sam da su svi sposobni izvesti penal. Ako se Cavani i Neymar slože, prihvatit ćžu odluku. Ne želim da nam to bude problem".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Prethodni penal izvodio je Marco Verratti, koji je zabio u Ligi prvaka protiv Celtica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi