Neymar ipak debituje protiv Guingampa?

Ništa od sutrašnjeg debija

Neymar ipak debituje protiv Guingampa?

Neymar je jučer potpisao ugovor sa PSG-om, a danas bi trebao biti predstavljen medijima i navijačima na press konferenciji. 

Iako se govorilo da bi trebao debitovati već sutra u okviru 1. kola Ligue 1 protiv Amiensa, čini se da od toga neće biti ništa. Naime, obzirom da je Neymar tek stigao, još uviejk nisu riješeni svi papiri, a nije počeo ni trenirati sa timom, tako da su šanse jako male da će već sutra debitovati.

Umjesto toga, debi bi trebao imati naredne sedmice, tačnije sljedeće nedjelje kada PSG od 21.00 sati gostuje kod Guingampa. Neymar će vjerovatno u tom susretu zauzeti mjesto u prvoj postavi jer je fizički dovoljno spreman pošto je prošao pripreme sa Barcelonom, a zadužit će dres sa brojem 10 koji mu je prepustio Javier Pastore u znak dobrodošlice. 

Podsjetimo da je PSG Neymara platio 222 miliona eura Barceloni. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi