Neymar iselio iz luksuzne vile i otišao na "tajnu" lokaciju

Sigurnosni razlozi

Neymar iselio iz luksuzne vile i otišao na "tajnu" lokaciju

Teme:

Brazilski nogometaš Neymar bio je prisiljen da se iz bezbjednosnih razloga iseli iz svoje luksuzne vile u Parizu, prenosi "Le Parisien".

Nakon što se na početku epizode u Francuskoj posvađao sa saigračem Edinsonom Cavanijem oko izvođenja penala, za Neymara su uslijedili i problemi izvan terena, tačnije kod kuće. 

Kako prenosi pomenuti francuski medij, jedan od obožavatelja je preskočio zid koji čuva Neymarovu ogromnu kuću, valjda kako bi stekao bolji uvid u privatni život svog idola, što je pokrenulo sigurnosni protokol. Neymar je, navodno, iselio iz svoje peterokatnice smještene i otišao na "tajnu lokaciju". 

Neymarova vila koja je smještena u naselju Yvelines privlačila je pažnju raznih ljudi i u protekla dva i pol mjeseca, koliko je Brazilac član Paris Saint-Germaina, zabilježeno je još upada na teritoriju raskošne građevine. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi