Neymar jasno pokazao predsjedniku Barce šta misli o njemu
Foto: Screenshot

Ignorisao ga u potpunosti

Neymar jasno pokazao predsjedniku Barce šta misli o njemu

E. Čaušević

U Londonu je sinoć održana FIFA-ina ceremonija za najboljeg igrača svijeta u ovoj godini.

U centru pažnje španskih medija sinoć su bili Neymar i predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu. Ovo je prvi put da su se oni sreli nakon što je Brazilac napustio klub i prešao u PSG, a poznato je da je nakon toga bio sukob ovog dvojca u medijima.

Španski mediji su pomno pratili situaciju, a kada je Neymar dobio nagradu što se našao u timu godine prošao je pored Bartomeua. Predsjednik je bio jedan od rijetkih koji mu je aplaudirao, ali Neymar ga je u potpunosti odlučio ignorisati.

"Bartomeu i ja smo normalno razgovarali, ništa specijalno", rekao je Neymar za Marcu nakon završetka FIFA-ine ceremonije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi