Neymar lumpuje do jutra, Emery šuti
Foto: EPA

Trener ga opravdava

Neymar lumpuje do jutra, Emery šuti

M. Šljivak

Brazilac Neymar postao je proteklog ljeta najskuplji fudbaler svih vremena.

PSG je za njegove usluge Barceloni isplatio 222 miliona eura, a status najskupljeg na svijetu Brazilcu je otvorio nove apetite.

Poznato je da se Neymar voli provoditi. Tokom ljetne pauze je dočekivao jutra u diskotekama širom svijeta, a tako je nastavio i po dolasku u Pariz.

Tokom vikenda je jutro dočekao u provodu, ali mu to trener Unai Emery dozvoljava.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Mlad je, ali i odgovoran. Van terena voli da se provodi sa prijateljima. Meni je to normalno. Zna da se mora odmarati nedjeljom, to je i radio tokom vikenda i osjeća se sasvim dobro", rekao je Emery.

Neymar je za sada opravdao ulaganje velikog novca. U 13 odigranih utakmica postigao je 11 golova, a upisao je i devet asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi