Neymar: Messi, Suarez i ja napravit ćemo velike stvari

Brazilski fudbaler

Neymar: Messi, Suarez i ja napravit ćemo velike stvari

Barcelona će sutra na svom terenu u okviru trećeg kola grupne faze Lige prvaka ugostiti na svom terenu amsterdamski Ajax. 

Pred duel sa Kopljanicima iz Amsterdama održana je press konferencija na kojoj se prisutnim medijima obratio brazilski reprezentativac Neymar. 

"Ne znam da li sam se vratio u svoju najbolju formu ili je ovo neki novi Neymar. Prošao je proces prilagodbe i sadam sam mnogo sretniji. Uživam u svom snu sa Barcelonom," rekao je Neymar i dodao: 

"Messi je najbolji na svijetu, a Luis Suarez je također svjetska klasa. Mislim da ćemo nas trojica napraviti velike stvari za ovaj klub," rekao je Neymar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije