Neymar napao igrača Barcelone na treningu
Foto: EPA

Nakon što ga je povrijedio

Neymar napao igrača Barcelone na treningu

E. Škorić

Na treningu brazilske reprezentacije povrijedio se PSG-ov napadač od 222 miliona eura.

Neymar se pojavio na okupljanju brazilske reprezentacije, iako je osiguran plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiju još prije nekoliko mjeseci.

Brazilce čekaju mečevi protiv Čilea i Bolivije, a na današnjem treningu Paulinho, novi igrač Barcelone, povrijedio je zvijezdu PSG-a.

Paulinho je imao oštart start nad Neymarom, koji je ostao ležati na travi i morao je da napusti trening. Navodno se Neymar baš naljutio na veznjaka Barcelone, pa mu je štošta toga rekao u svlačionici.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Naravno, navijači Barcelone su oduševljeni nakon što su čuli da je "izdajnika" povrijedio igrač koji je doveden iz Kine i kojeg su osporavali, ali koji se sjajno uklopio u novu sredinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi