Neymar: Navijači Barcelone su me neprijatno iznenadili

I to se dešava...

Neymar: Navijači Barcelone su me neprijatno iznenadili

Teme:

Sjajni fudbaler Barcelone Neymar u novoj sezoni pruža vrlo dobre partije u dresu katalonskog kluba.

Istina, Barcelona sigurno može mnogo više, ali njihov početak sezone nije tragičan, uprkos nekoliko iznenađujućih rezultata.

Da navijači aktuelnog prvaka Španije i Evrope ne trpe oscilacije u igri vidjelo se i na utakmici protiv Leverkusena, kada su fudbaleri na terenu dobili zvižduke.

"Iskreno, bio sam vrlo iznenađen. Zvižduci su me malo razočarali, jer niko od nas ne voli to. Ali, i negodovanje navijača je sastavni dio fudbala. Oni trebaju biti uz nas kao i prošle sezone, kada smo osvojili sve što se moglo osvojiti. Ako su uz nas, onda smo jači", izjavio je Neymar.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona se nakon sedam odigranih kola u Primeri nalazi na četvrtom mjestu sa 15 bodova, a ekipa Luisa Enriquea je do sada pretrpjela već dva poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.