Neymar ne igra danas, razlog je navodno povreda

Ne putuje u La Corunu

Neymar ne igra danas, razlog je navodno povreda

E. Čaušević
Teme:

Fudbaleri Barcelone gostuju danas u La Coruni gdje će igrati protiv Deportiva u okviru 27. kola La Lige. 

Katalonski klub nakon dramatičnog prolaza protiv PSG-a u četvrtfinale Lige prvaka u odličnoj atmosferi danas putuje u La Corunu. Ipak, Barca će danas biti znatno oslabljena jer Luis Enrique ne može računati na Neymara koji je bio igrač odluke protiv PSG-a.

Barcelona je jučer objavila da Neymar ima malih problema s povredom, te da ne žele ništa rizikovati. No, španski mediji su otkrili da to i nije tačno jer ovo nije prvi put da Neymar ne igra u ovo doba godine.

Naime, njegova sestra Rafaella proslavila je jučer rođendan, a prethodne dvije godine Neymar također nije igrao za Barcu kada su utakmice bile na dan rođendana ili dan kasnije. Prije dvije godine Neymar je zbog toga dobio desetak dana pauze jer je putovao u Brazil.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi