Neymar: Ne igram fudbal zbog Zlatne lopte

Brazilac iskreno odgovorio

Neymar: Ne igram fudbal zbog Zlatne lopte

E. Čaušević
Teme:

Brazilski fudbaler Neymar izjavio je danas da je njegov glavni razlog što igra fudbal da bude sretan, a ne da osvoji Zlatnu loptu.

Fudbalski stručnjaci su sigurni da će ovaj fudbaler jednog dana osvojiti Zlatnu loptu, ali je jasno da se Brazilac nije opteretio time da mora osvojiti ovu nagradu. Napadač Barcelone kazao je da ne igra fudbal zbog Zlatne lopte.

"Ne igram zbog Zlatne lopte fudbal već ga igram da bih bio sretan. Sve što želim je da budem sretan, a to zaista jesam u Barceloni. Zlatna lopta mi može biti motivacija, ali ništa se neće promijeniti ako je ne osvojim", rekao je Neymar.

Brazilac je pričao i o tome da uživa igrati u napadu zajedno s Messijem i Suarezom, ali je priznao d amu je to ponekad i čudno. Neymar je objasnio i zašto je to tako.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Sve smo bolji i pišemo historiju. Želimo ostati zajedno i biti sretni na terenu. Veliko zadovoljstvo je igrati s njima, ali je to i malo čudno ponekad. Mi dolazimo iz tri južnoameričke zemlje i u tom smislu smo veliki rivali", dodao je Neymar.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi