Neymar: Nećemo se zaustaviti, želimo i Ligu prvaka!

Fudbaler Barcelone

Neymar: Nećemo se zaustaviti, želimo i Ligu prvaka!

Teme:

Barcelone je sinoć u finalu Kupa kralja savladala Athletic Bilbao rezultatom 3:1 i tako stigla do drugog ovosezonskog trofeja.

Izabranicima Luisa Enriquea ostala je još samo Liga prvaka, a u taboru katalonskog tima vlada optimizam i povodom nadolazeće utakmice sa Juventusom. 

"Nećemo se sada zaustaviti. Želimo naslov i u Ligi prvaka, želimo sve tri titule", kazao je Neymar, pa prokomentarisao pogodak Messija.

"To je bilo fantastično. On je najbolji igrač u historiji i čast mi je igrati s njim."

Potražite više informacija na temu La Liga:

Igrači Athletic Bilbaa bunili su se zbog poteza Neymara. Smatraju da su njegovi driblinzi pred kraj utakmice bili nesportski.

"Takve stvari se u Španiji ne rade. Da sam ja igrač Athletica, reagirao bih isto ili možda gore. Pokušat ćemo mu to objasniti", rekao je trener Barcelone Luis Enrique. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.