Neymar: Neki su mislili da je odlazak iz Barce poput smrti
Foto: EPA

Sretan je sada u PSG-u

Neymar: Neki su mislili da je odlazak iz Barce poput smrti

E. Škorić

Brazilski napadač Neymar sjajno je debitovao za PSG u sinoćnjem meču protiv Guingampa.

Parižani su slavili s visokih 3:0 u drugom kolu francuskog prvenstva, a Neymar je u prvom nastupu postigao pogodak i upisao asistenciju, te polako počinje da opravdava silni uloženi novac od strane bogatog kluba.

"Bilo je teško otići iz Barce, ali sretan sam u Parizu. Ljudi misle da je odlazak iz Barce kao smrt, ali osjećam se življi nego ikad", kazao je Neymar, pa je dodao:

"U Francuskoj se igra isti fudbal, smao se razlikuju grad i zemlja u kojoj živim, kao i ekipa u kojoj igram. Sinoć smo bili odlični, utakmica je bila izuzetna i sretni smo zbog rezultata i ostvarene pobjede".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Brazilac je pohvalio  Edinsona Cavanija i smatra da će njih dvojica u tandemu biti sjajni naredne sezone, a tome se najviše raduju navijači PSG-a, kao i svi u klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi