Neymar nema dilemu ko je najbolji na svijetu
Foto: EPA

Govorio za France Football

Neymar nema dilemu ko je najbolji na svijetu

Brazilski fudbaler Neymar kaže da i dalje nema dilemu ko je najbolji igrač na svijetu. 

Iako je Cristiano Ronaldo dobio Zlatnu loptu namijenjenu najboljem u 2016. godine, Neymar je mišljenja kako je njegov klupski saigrač Lionel Messi ispred Portugalca bez obzira na nagrade. 

"Želim da igram sa najboljim igračima na svijetu. A najbolji od svih je Lionel Messi. Sanjam da postanem najbolji. Mislim da to mogu, tiho i sa mirnoćom. Ne žurim nigdje", izjavio je Neymar u razgovoru za France Football. 

Tokom razgovora Neymar je dodao i kako nema namjeru da napusti Barcelonu, a dotakao se i velikog preokreta u Ligi prvaka protiv PSG-a. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"To je jedna od mojih omiljenih utakmica u karijeri. Sjećat ću se toga do kraja života. Još kada je sviran kraj u Parizu, znao sam da možemo da se vratimo", istakao je brazilski velemajstor koji je ove sezone za Barcelonu postigao 19 pogodaka i upisao 25 asistencija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi