Neymar nije igrao zbog sestre i naljutio Messija

U Barceloni nije sve u najboljem redu

Neymar nije igrao zbog sestre i naljutio Messija

E. Škorić

Premda su nedavno napravili čudo, pobijedili PSG sa 6:1 i prošli dalje u Ligi prvaka, u Barceloni bi trebala da bude najbolja moguća atmosfera.

Međutim, čini se da uopće nije tako i da postoje stvari koje ne štimaju u svlačionici kluba koji može da zgazi bilo koga, pa i da izgubi od Deportiva. Neymar nije igrao jer je navodno povrijeđen protiv PSG-a, dok neslužbene informacije kažu da je Luis Enrique dao odmor Brazilcu koji je s dva pogotka bio junak pobjede nad Parižanima.

A onda se pojavila fotografija Neymara s proslave rođendana sestre Rafaelle, što je sugerisalo da je opet izigrao sve u Barceloni i nestao pred nimalo bezveznu utakmicu.

Prethodne dvije godine znao je dobiti peti žuti karton kako ne bi morao da igra za rođendan sestre. Ovaj put se "samo povrijedio" jer mu nije prijetila suspenzija od kartona.

Lionel Messi je navodno ljut na trenera koji dopušta Neymaru da ide kada poželi, pa i onda kada se ulazi u najvažnije utakmice sezone i kada Barca juri titulu i Real Madrid.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U međuvremenu špekulacije govore da je Neymar sve više u kontaktu s Joseom Mourinhom koji ga želi na Old Traffordu. Sve u svemu, u Barceloni ne žele da se popušta pojedincima, a takve stvari najviše bole one najbolje - Neymara i Luisa Suareza. Luis Erique tu ne vidi problem, on ionako ide na kraju sezone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi