Neymar objasnio fotografiju s Piqueom

Vjerovali su da ostaje

Neymar objasnio fotografiju s Piqueom

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar oborio je sve moguće rekorde transferom iz Barcelone u PSG koji je iznosio nevjerovatnih 222 miliona eura.

Saga oko transfera Neymara iz Barcelone u francuski klub počela je prije dvije sedmica, ali tada niko ozbiljno nije shvatao da bi PSG mogao platiti ogromnu sumu novca za otkupnu klauzulu ovog fudbalera. Međutim, Parižani su poručili da imaju novac, te da je sve u Neymarovim rukama.

Brazilski fudbaler je desetak dana razmišljao o tome koji potez će učiniti što je izluđivalo igrače i navijače Barcelone. Gerard Pique je prije nekoliko dana objavio fotografiju s Neymarom s opisom "On ostaje", ali očito je da ni defanzivac Barce nije znao šta će se na kraju desiti. Neymar je odlučio da objasni zašto je Pique objavio tu sliku.

"Rekao sam mu da ne objavljuje to, ali to je bilo njegovo mišljenje tada. U tom trenutku nisam znao šta će se desiti. To je bila veoma komplikovana situacija i odluku sam donio prije dva dana. Ali, on je na taj način pokušao da se našali i pokaže svoje mišljenje o svome. Pique mi je zaista veliki prijatelj", rekao je Neymar.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi