Neymar objasnio kako je želio proslaviti gol protiv Reala

Imao je lijepe namjere, ali...

Neymar objasnio kako je želio proslaviti gol protiv Reala

Teme:

Da je Neymar postigao gol na nedavno odigranom El Clasicu, svijetom bi se proširila fotografija njegovog slavlja koje je već bilo pripremljeno.

Kako je istakao za španske medije, Neymar je ispod dresa nosio majicu sa grbom Chapecoensea i njegov plan je bio pokazati ga cijelom svijetu u znak solidarisanja sa klubom iz njegove domovine.

"Imao sam plan kako da iskažem podršku Chapecoenseu nakon tragedije. To je bilo sve što sam mogao učiniti za njih u tom trenutku i žao mi je što nisam postigao gol", rekao je Neymar, koji je dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

Neymar bi sljedećeg ljeta mogao zaigrati protiv Chapecoensea, kojeg je Barcelona pozvala na prijateljsku utakmicu koja se treba igrati u augustu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi