Neymar pronašao krivca za sukob sa Cavanijem

Mediji mu krivi za sve

Neymar pronašao krivca za sukob sa Cavanijem

Svađa Brazilca Neymara i Urugvajca Cavanija još uvijek je glavna tema u fudbalskom svijetu. 

Kao što već svi dobro znamo, Cavani nije dopustio Neymaru da izvede jedanaesterac i upravo zbog toga je nastao veliki problem u ovom klubu. 

Nakon sinoćnje utakmice Lige prvaka u kojoj je PSG slavio sa visokih 3:0 protiv Bayerna novinari su upitali Cavanija i Neymara da prokomentarišu odnose jedan s drugim. I, dok je Cavani dao prilično diplomatsku izjavu, Neymar je za sve okrivio medije. 

"Oni izmišljaju dosta priča, previše pišu i pričaju. Oni govore stvari o kojima ništa ne znaju. Pokušavaju ući u našu svlačionicu i pronaći priče koje ne postoje. Ali, to je u redu", rekao je Neymar. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, Neymar i Cavani su djelovali prilično raspoloženi tokom sinoćnjeg meča i nije izgledalo kao da imaju međusobnih problema. 

Za njih je sada vjerovatno najbitnija činjenica da iza sebe imaju rezultate i dok to bude tako vjerovatno neće imati velikih problema sa medijima, ali ni navijačima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi