Neymar provocira igrače Atletico Madrida
Foto: EPA

"Ne morate me voljeti"

Neymar provocira igrače Atletico Madrida

Teme:

Barcelona je na Vicente Calderonu uspjela savladati momčad Atletico Madrida sa 3:2, a jedan od igrača koji je najviše provocirao navijače i igrače domaćih bio je Neymar.

Poseban način igre dovodio je do ludila protivnike, što pokazuje i to da je Pique morao intervenisati na Gabi ne udari brazilskog fudbalera. 

"Neymar igra kao i uvijek, dosta pridonosi timu. Njegov stil igre je njegov stil, on to neće mijenjati. Drago nam je da je hrabar", kazao je Luis Enrique.

Ipak, Neymar je na svom Instagramu odlučio još malo 'potpaliti' vatru. 

"Ne morate me voljeti, no postoji nešto što se zove poštovanje", napisao je Brazilac uz fotografiju koja sigurno neće smiriti strasti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti