Neymar: Razumijem Ronalda, ali on mora biti kažnjen

Brazilski fudbaler

Neymar: Razumijem Ronalda, ali on mora biti kažnjen

Neymar je u razgovoru za španske medije prokomentarisao Ronaldov crveni karton u meču protiv Cordobe.

Brazilski fudbaler svjestan je provokacija koje su upućene Roanldu, ali smatra da to nije opravdanje za nesportsko ponašanje na terenu. 

"Razumijem ga, stalno su neke provokacije u igri. Sjetimo se samo što se dogodilo Zinedinu Zidanu. No trebamo ostati jaki i ne obazirati se na to. Da, trebao bi teško kažnjen", rekao je Neymar, koji uživa u igranju sa Lionelom Messijem.

"Igranje s Messijem je užitak, on je jedan od najboljih na svijetu. Vrlo sam zadovoljan kako sezona ide za sada. Veselim se svim izazovima koji dolaze. Naravno da nemam nikakvih problema s Leom. Silno ga poštujem i uvijek ću ga poštovati. On je najbolji nogometaš kojeg sam gledao."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.