Neymar rekao "NE"

Brazilac još jednom odbio Pereza

Neymar rekao "NE"

E. Čaušević

Fudbaler Barcelone Neymar nalazi se u veliki problemima zbog poreza u Španiji.

Početkom mjeseca Brazilac je rekao da postoji šansa da on napusti Camp Nou zbog problema koje ima s porezom. Ipak, kako stvari stoje Neymar će uskoro potpisati novi ugovor s Barcom. Navodno, on je već dobio ponudu Real Madrida da na kraju sezone krene stopama Luisa Figa.

"Istina je da sam dobio ponudu Reala, ali nema šanse da pređem u taj klub. Poštujem Barcelonu i to nikada ne bih uradio klubu i navijačima. Blizu smo dogovora za novi ugovor. Samo se nadam da će problemi s porezom uskoro biti riješeni", rekao je Neymar.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Brazilski fudbaler u Barcu je stigao u ljeto 2013. godine iz Santosa, a nije tajna da je bio na meti kraljevskog kluba s kojim je imao usmeni dogovor. Očigledno je da Real još uvijek ne odustaje od Neymara.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije