Neymar se dogovorio s PSG-om, plata astronomska
Foto: EPA

Najveći transfer svih vremena

Neymar se dogovorio s PSG-om, plata astronomska

M. Šljivak

Brazilska zvijezda Neymar mogao bi ovog ljeta obući dres francuskog PSG-a.

Sjajni fudbaler je dobio ponudu iz Pariza koja se ne odbija, a navodno je viceprvak Francuske spreman Barceloni platiti nevjerovatnih 222 miliona eura za jednog od najboljih igrača svijeta.

Ipak, iz Barcelone tvrde kako Neymar nije na prodaju. Uvjereni su kako od najvećeg transfera svih vremena nema ništa, ali posljednje vijesti koje stižu iz Francuske tvrde drugačije.

Navodno, Neymar je već dogovorio prelazak u redove PSG-a. Plata od 30 miliona eura po sezoni uz plaćeni porez o čemu Brazilac ne bi morao da brine, privukla je zvijezdu Barcelone, koji je navodno već dogovorio prelazak na Park prinčeva.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sada preostaje dogovor PSG-a i katalonskog velikana i uskoro bismo mogli svjedočiti jednom od najvećih transfera svih vremena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi