Neymar se oglasio nakon dolaska Paulinha u Barcelonu
Foto: EPA

Brazilac četvrto pojačanje

Neymar se oglasio nakon dolaska Paulinha u Barcelonu

E. Čaušević

Brazilski reprezentativac Paulinho je četvrto pojačanje Barcelone za novu sezonu u koji stiže iz kineskog Guangzhou Evergrandea.

Barcelona je odlučila platiti 40 miliona eura za Paulinha koji je prethodne dvije sezone igrao u Kini. Navijači katalonskog kluba nisu oduševljeni ovim potezom čelnika kluba jer nestrpljivo očekuju da Barca dovede zvučno pojačanje koje će biti zamjena za Neymara.

Neymar je prije dvije sedmice odlučio da napusti Nou Camp i pređe u PSG za rekordnih 222 miliona eura. Odlazak Neymara je očigledno zatekao čelnike Blaugrane koji imaju dosta problema oko pronalska zamjene za Brazilca. Nezadovoljstvo navijača Barce je zaista veliko, a čini se da je postalo još veće nakon dolaska Paulinha.

Nakon što je Barcelona jučer potvrdila da je Paulinho novi fudbaler ovog kluba na društvenim mrežama oglasio se i Neymar koji je poslao poruku za svog kolegu iz reprezentacije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Brate, želim ti mnogo uspjeha u Barceloni. Nadam se da ćeš biti tamo sretan kako što sam ja bio. Volim te mnogo", napisao je Neymar.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi