Neymar se polako isplaćuje PSG-u

Postigao četiri gola uz četiri asistencije

Neymar se polako isplaćuje PSG-u

Teme:

Brazilski napadač Neymar već se počeo isplaćivati ekipi PSG-a. 

Njega su čelnici francuskog tima ljetos platili Barceloni čak 222 miliona eura i time su postavili rekord u visini obeštećenja koji sigurno dugo godina neće biti oboren. 

Ipak, bez obzira na tako visoku cijenu, niko nije ni sumnjao da će se Neymar isplatiti Parižanima, a to se već vidi po prvim utakmicama u dresu novog kluba. 

PSG je sinoć u gostima porazio ekipu Metza sa visokih 5:1, a Neymar je postigao jedan pogodak te je upisao i jednu asistenciju. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ukupno, do sada je odigrao četiri meča u dresu PSG-a te je postigao isto toliko golova i asistencija. Naravno, on sada ima mnogo više slobode u igri otkad je došao u PSG te se može očekivati da će imati mnogo bolju statistiku nego u Barceloni. 

Usput rečeno, PSG je lider na tabeli sa svih pet pobjeda u prvoh pet mečeva. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi