Neymar se rasplakao zbog Barcelone
Foto: Twitter

Tokom minute šutnje zbog terorističkih napada

Neymar se rasplakao zbog Barcelone

Teme:

Paris Saint-Germain u ovom trenutku igra utakmicu Lige 1 protiv Toulousea, a pred sami start susreta fudbaleri obje ekipe su minutom šutnje odali počast žrtvama nedavnog terorističkog napada u Barceloni.

Tokom minute šutnje Neymara, fudbalera koji je upravo iz Barcelone ovog ljeta stigao u PSG, su savladale emocije, pa se sjajni Brazilac nije mogao suzdržati i suze su same krenule.

Očigledno je da je Neymar ostao vezan za grad u kojem je proveo sjajne trenutke, pa su ga vijesti o terorističkim napadima jako pogodile, ipak, to ga nije spriječilo da u 31. minuti postigne izjednačujući gol za PSG.

Trenutni rezultat utakmice između PSG-a i Toulousea je 2:1.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi