Neymar: Srećan sam u Barceloni, ne idem nigdje

Brazilac demantovao špekulacije

Neymar: Srećan sam u Barceloni, ne idem nigdje

D. Vejo
Teme:

Real Madrid, PSG i City, svima je Neymar rekao ne.

U posljednjih nekoliko dana mnogo se pričalo kako bi Brazilac Neymar mogao preći u redove ljutog rivala, ali pored toga bilo je ponuda iz Francuske i Engleske. Ipak, jedan od najboljih igrača svijeta odlučio je da stane na kraj špekulacijama.

"Bila je ovo jedna izuzetno naporna sezona za nas. Nažalost ispali smo iz Lige prvaka, ali opet uspjeli smo da osvojimo mnogo trofeja. Ništa to ne bi moglo bez naših navijača koji su uvijek bili naš 12 igrač. Srećan sam u Barceloni, ne želim nigdje da idem", rekao je za inostrane medije krilni napadač Barcelone, Neymar.

Brazilac je ove sezone sa Barcelonom osvojio Primeru, Kup kralja, Superkup Evrope kao i SP za klubove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije