Neymar zbog poreza prinuđen na šokantan transfer?
Foto: EPA

Real nudi Neymaru?

Neymar zbog poreza prinuđen na šokantan transfer?

M. Šljivak

Brazilska zvijezda Neymar mogao bi vrlo lako narednog ljeta napustiti Barcelonu i pojačati najvećeg rivala Real Madrid.

Kako navodi španski AS, Kraljevi čine sve kako bi angažovali Neymara narednog ljeta, te su mu ponudili nevjerovatnu platu od 15 miliona eura po sezoni.

Otac brazilskog fudbalera Neymar stariji, ranije je najavljivao kako bi zbog problema s porezom, njegov sin mogao prihvatiti ponudu nekog drugog tima.

Spominjao se prelazak u Englesku. Interes je pokazivao Manchester United, ali je 23-godišnji fudbaler na kraju ipak ostao na Nou Campu.

Međutim, s obzirom na poreske probleme, Neymar bi već na ljeto mogao napustiti Barcu, a ponuda Reala je izuzetno privlačna.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Neymar je član Barcelone od 2013. godine, a za katalonskog velikana je odigrao 109 utakmica, te je postigao 70 pogodaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.