Nezadovoljan klupskom politikom, Reus  želi otići

Nezadovoljan klupskom politikom, Reus želi otići

Marco Reus se tokom ljeta povezivao sa mnogim klubovima, ali je Jurgen Klopp žustro odbijao mogućnost njegovog odlaska iz Borussije Dortmund.

Reus je zaista ostao, ali kako stvari stoje ne još zadugo. Reprezentativac Njemačke naveliko razmišlja o odlasku isprovociran klupskom transfer politikom, odnosno posljednjim igrama i rezultatima Milionera.

Reus prema pisanju Bilda želi po svaku cijenu promijeniti sredinu. Smeta mu to što Dortmund ne želi dovoditi zvučna pojačanja, odnosno igrače iz svjetskog vrha, a dok s druge strane pušta odlazak igrača poput Lewandowskog i Goetzea.

Za Reusa su tokom ljeta interes pokazali Liverpool, Manchester United i Arsenal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.