Nezadovoljni Ronaldo se ni na klupi nije pomirio sa izmjenom

Zidane ga izveo iz igre

Nezadovoljni Ronaldo se ni na klupi nije pomirio sa izmjenom

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo je u centru pažnje španskih medija nakon što ga je trener Real Madrida Zinedine Zidane izveo iz igre pred kraj meča protiv Atletic Bilbaa u okviru španske La Lige.

Ronaldo je teren napustio u 79. minuti, a zamijenio ga je Isco. Portugalcu je ovo jako teško palo pa je prilikom izlaska iz igre Zidaneu uputio sljedeće riječi: 'Zašto ja? Odje*i", a španski mediji sada donose nastavak ove priče.

Nezadovoljni Ronaldo ni na klupi za rezerve nije mogao da se pomiri sa izmjenom pa je konstantno klimao glavom lijevo-desno u znak negodovanja. 

Bio je jako nervozan, a prvi put se osmjehnuo tek pred kraj utakmice nakon čega je ustao i otišao u svlačionicu. Svakako da Ronaldo nije navikao na to da bude igrač koji izlazi iz igre, a naročito ne u jako bitnom meču kakav je bio na gostovanja kod Bilbaa.

Potražite više informacija na temu La Liga:


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti