Nezahvalni navijači poslali ružnu poruku Ronaldu

Žele da ide u Kinu

Nezahvalni navijači poslali ružnu poruku Ronaldu

E. Škorić

Najbolji nogometaš svijeta u 2016. godini, Cristiano Ronaldo, razočarao je u meču protiv Celte.

Real je poražen u prvom susretu Kupu Kralja od Celte s 2:1 i jedan od najgorih na terenu bio je upravo Ronaldo.

Realova serija od 40 utakmica bez poraza pretvorila se u mini seriju bez pobjede - nakon Seville, Real je izgubio i od Celte. Loše izdanje protiv tima iz Viga, naljutilo je navijače, koji  su se posebno zamjerili Ronaldu.

Kako su objavili pojedini španski medji, navijači slavnog kluba zviždali su Ronaldu, a nakon utakmice su mu poručili da ih napusti i da ode u Kinu, te igra za novac.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Možda Ronaldo nakon svega nije zaslužio ovakve uvrede i kritike zbog jedne loše utakmice, ali navijačij jednostavno nemaju strpljenja, barem ne navijači ekipe koja teško podnosi poraze.

Ronaldo je za Real Madrid od 2009. godine odigrao 249 mečeva, te je postigao 272 pogodaka, a prethodno je igroa za Sporting iz Lisabona i za Manchester United. Bez sumnje je najzaslužniji za mnoge Realove trofeje posljednjih godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije