Nezapamćeno: Navijači novčanicama gađali Donnarummu

Na utakmici mladih reprezentacija

Nezapamćeno: Navijači novčanicama gađali Donnarummu

Nevjerovatne scene viđene su danas na susretu 1. kola Evropskog prvenstva za igrače mlađe od 21 godine između Danske i Italije.

Na golu Italijana večeras stoji fantastični golman Milana Gianluigi Donnarumma, a upravo on je bio razlog zbog kojeg je meč prekinut tokom prvog dijela. 

Naime, navijači su sa tribina gađali lažnim novčanicama golmana Milana i reprezentacije Italije, zbog čega je sudac na kratko morao prekinuti susret dok se novac ne ukloni sa terena.

Naravno, povod za ovaj nezapamćeni gest navijača je činjenica da Donnarumma ne želi produžiti ugovor sa Milanom te da želi otići u klub koji će mu ponuditi više novca. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Kako je to izgledalo večeras, možete pogledati u našoj fotogaleriji i videu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi