Nezgodno pitanje za Pjanića: Džeko ili Higuain?

Ipak se na kraju odlučio za jednog

Nezgodno pitanje za Pjanića: Džeko ili Higuain?

Proteklih sedmica u italijanskoj Seriji A glavno je pitanje ko će biti prvi strijelac na kraju sezone.

Trenutno je velika gužva na samom vrhu liste strijelaca, ali dva imena se izdvajaju - Gonzalo Higuain i Edin Džeko. Kapiten reprezentacije BiH, Edin Džeko, vjerovatno je najduže vremena od početka sezone na vrh liste strijelaca, ali Higuain ga je sa dva pogotka u prošlom kolu protiv Cagliarija stigao te sada obojica imaju po 18 golova.

Mnogi fubaleri i treneri su proteklih dana ponudili odgovor na pitanje ko će na kraju dobiti trku za najboljeg strijelca, a red je došao i na veznjaka Juventusa i reprezentacije BiH Miralema Pjanića.

Mali princ je dao veoma zanimljiv odgovor:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Higuain i Džeko će do kraja sezone voditi bitku za najboljeg strijelca lige. Radi se o dvojici vrhunskih napadača. Roma igra mnogo ofanzivnije nego mi, a Džeko je uvijek u prilici da postigne gol i drži Romu u vrhu. Bit će veoma teško do kraja sezone, ali eto, neka mi osvojimo Scudetto, a neka Džeko bude najbolji strijelac", rekao je Pjanić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi