Ni kriv, ni dužan dobio velike ovacije na Nou Campu

Jedan od rijetkih

Ni kriv, ni dužan dobio velike ovacije na Nou Campu

Ako niste fudbaler Barcelone, onda ne računajte na aplauz publike na Nou Campu. Osim ako se ne zovete Denis Cheryshev...

Veoma mali broj fudbalera može se pohvaliti aplauzom publike na stadionu Barcelone, ako su tamo dolazili u opremi protivničkog kluba. Ovacije nisu uspjele izmamiti ni mnoge legende koje su gostovale na jednom od najvećih fudbalskih stadiona na svijetu, ali ih je sinoć, ničim izazvan, izmamio novi fudbaler Valencije.

Ruski reprezentativac Denis Cheryshev je u 58. minuti ušao u igru umjesto Cancela, a njegove prve sekunde u dresu novog kluba popraćene su velikim aplauzom i ovacijama navijača Barcelone.

Naravno, fanovi katalonskog kluba su bili ironični, pa su odlučili adekvatno 'nagraditi' fudbalera čiji je posljednji nastup u Kupu kralja koštao Real Madrid izbacivanja iz ovog takmičenja.

Da podsjetimo, Denis Cheryshev je u susretu Cadiza i Real Madrida bio u početnoj postavi, a nije imao pravo nastupa zbog suspenzije iz prošle sezone. Taj previd značio je veliki udarac za kraljevski klub, prema kojem u Fudbalskom savezu Španije nisu imali milosti. Real je izbačen, a Cheryshevu je već sada jasno da će upravo taj događaj obilježiti njegovu karijeru, šta god uradio do njenog okončanja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi