Niang odbio Everton, čeka ponudu Arsenala
Foto: EPA

Napadač Milana želi u London

Niang odbio Everton, čeka ponudu Arsenala

Sudeći prema više izvora iz italijanskih medija napadač Milana M'Baye Niang je odbio ponudu Evertona, jer, navodno, očekuje zvaničnu ponudu londonskog Arsenala.

Niang je prethodnu polusezonu proveo na posudbi u Watfordu, ali je uprkos odličnom početku epizode u ovom klubu, kraj sezone dočekao u nešto lošijoj formi. Watford je, ipak, želio otkupiti ugovor talentovanog francuskog napadača, međutim Niang je to odbio.

Ovaj 22-godišnjak posjeduje izuzetan talenat i sjajne fizičke predispozicije, ipak njegov najveći problem u dosadašnjoj karijeri je bila nekonzistentnost, pa je njegova, na momente, sjajna igra, uglavnom bivala zasjenjena periodima loše igre i forme.

Uprkos tome, Niang je velika želja trenera Evertona Ronalda Koemana. Čelnici Evertona su uputili ponudu za Nianga vrijednu 15 miliona eura, a u Milanu su istu prihvatili. Međutim, Niang je, navodno, insistiao da čelnici Milana odgode realizaciju ovog transfera, jer on želi sačekati ponudu iz Arsenala, s obzirom da se već neko vrijeme špekuliše da Arsene Wenger želi ovog fudbalera vidjeti na Emiratesu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije