Niang upropastio transfer u Watford?

Traži veliku platu

Niang upropastio transfer u Watford?

M. Šljivak

Napadač Milana M'Baye Niang trebao je u narednim satima da postane novi član Watforda.

Iako se činilo da je transfer gotova stvar i da će Milan do kraja sezone inkasirati pola miliona eura za posudbu, uz obaveznu kupovinu za 18 miliona eura ako ovaj napadač postigne 10 golova u Premier ligi, Niang je odlučio upropastiti dogovor.

Francusku fudbaler je zatražio nove pregovore oo financijskih uslova za sebe. Navodno, traži 87.000 eura sedmično, što je suma koja je dosta velika za londonski klub.

Ranije je sve dogovoreno između Milana i Watforda, ali čini se kako će francuski fudbaler upropastiti ovaj transfer i da ga ipak nećemo gledati u dresu ovog tima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Niang je trenutno u Londonu, ali transfer je barem za sada  daleko od konačne realizacije.

Ovaj fudbaler je ranije igrao na posudbama u Genovi i Montpellieru, a član Milana je postao 2012. godine.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi